Sportsaktiviteter

Fitness

Fitnesscenteret er en del af SIF Assentoft og drives udelukkende af frivillige. Derfor er centeret kun bemandet med instruktører nogle bestemte perioder om dagen. I centret finder du maskiner, som du kan bruge til at træne de forskellige muskelgrupper. Du har mulighed for at aftale en tid til gennemgang af maskinerne og få lagt et træningsprogram med instruktørerne, så du får mest muligt ud af din træning. Du skal dog være mindst 15 år for at styrketræne.

Fitnesscentret har åbent alle ugens dage kl. 05.00-23.00. Der tilbydes også seniorfitness, hvor åbningstiden er kl. 05.00-14.00 alle ugens dage.

Yderligere INFO kan ses på www.sif-assentoft.dk

Følg os på

Petanque

Bag ved Hal A finder du Assentoft Hallens petanquebane. Du kan frit benytte den, hvis du har lyst til at tage et spil pentaque. Det er et boldspil, som går ud på at kaste ens petanquekugler så tæt som muligt på en lille trækugle, som kaldes “grisen”.

Spillet kan nydes af både børn og voksne og bliver spillet på alle tidspunkter af året. Petanquebanen vedligeholdes af Randers Kommune.

Multibane

Ved Assentoft Hallerne finder du byens multibane, som bliver flittigt brugt af byens unge. Den bliver brugt året rundt til fodboldtræning, men kan også bruges til mange andre aktiviteter. Multibanen skaber de bedst mulige rammer for, at du får det mest optimale ud af de fysiske aktiviteter.

Den giver dig mulighed for at spille mange forskellige slags boldspil med venner og familie. Den robuste afgræsning omkring banen øger sikkerheden og fungerer på den måde som et naturligt samlingspunkt.

Skydning

Har du lyst til at udfordre dig selv? Så skal du prøve skydning i Assentoft Hallerne. Her får du testet din koncentrationsevne og din præcision. Denne aktivitet er for alle aldre og kan nydes i fællesskab med andre eller for sig selv.

Så kom til en knaldgod aften med krudt i og få en sludder med på vejen. Vi ses i Assentoft Hallerne mellem hal A og B.

Følg os på

Timefordeling

Vores haller bliver brugt til forskellige aktiviteter og formål året rundt. Derfor kan du downloade en oversigt over, hvem der har rådighed over hallerne. På den måde kan du også se, hvornår hallerne er ledige, hvis du er interesseret i at booke dem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring hallerne, og hvordan du booker dem.

Download oversigt